Kvalitet & riktlinjer

Vi driver vår klinik med hög kvalitet och kvantitet och är en godkänd privattandvård inom Västra Götalandsregionen. Vi gör årlig revision av vår verksamhet. Vi arbetar under samma villkor som all tandvård i Västra Götalandsregionen. Vi följer riktlinjer från hälsonämnden och Sveriges tandläkarförbund. Vår klinik är även anpassad för funktionshinder.

Frågor och Svar

Här hittar du våra mest frekventa frågor och svar.
Vid akuta fall såsom värk eller olycka ser vi alltid till att ta emot dig inom 24 timmar. Gäller det en undersökning så dröjer det inte mer än en vecka.

Det ska inte alls göra ont. Efter en första undersökning får du en utvärdering om rekommenderad behandling. För att kringgå smärta kan man alltid få bedövning. Vi strävar alltid efter en smärtfri behandling både psykiskt och fysiskt. 

Alla kan få hjälp med tandbesvär som innefattar akuta besvär, allmänn tandvård, estetisk tandvård, protetik och implantat.
Tandvårdsgruppen följer priser efter försäkringskassans norm och rekommendation. Vi tar heller ingen extra taxa på helger.

Upp till 3000 kr betalar du hela summan själv. Därefter får du ersättning från försäkringskassan på 50%, upp til 15 000 kr.
Om dina behandlingar överstiger 15 000 kr betalar försäkringskassan hela 85% av kostnader som överstiger 15 000 kr. Varje år återställs ditt konto hos försäkringskassan. 

 50 % av kostnader som överstiger 3 000 kronor
 85 % av kostnader som överstiger 15 000 kronor.

Hos oss kan du känna dig trygg med att vi utför arbetet rätt från början. Därför har du garanti hos oss på nästan alla behandlingar. Ex: lagningar har ett års garanti, protetik har minst 3 års garanti. Vid omgöring tillkommer ingen extra kostnader.

Tandvardsgruppen I Göteborg AB

Telefon: 031-363 64 46

Address: Göteborgsvägen 66, 433 63 Sävedalen

E-mail: savedalen@tandvardsgruppen1.se Kontaktperson Bijan Mehan

Företaget & kliniken

2017 startade vi kliniken i Sävedalen med endast två medarbetare, en tandläkare och en tandsköterska. Idag har vi 3 rum i bruk för allmäntandvård, kirurgi och tandhygien. Detta har möjliggjort att vi idag är 2 tandläkare och 2 tandsköterskor som är verksamma samtidigt och en specialist för implantat och kirurgi.

Tandvårdsgruppen i Göteborg AB ägs till större del av Tandläkaren Bijan Khodayari (VD) och styrelseledamots Shideh pourassda. Det ekonomiska arbetet förs av en auktoriserade ekonom.

På  Allabolag.se finns mer information om bolagets styrelse samt
ekonomi.

Bijan

Leg. Tandläkare

Gör världen till en bättre plats – ett leende åt gången.